Τώρα ο κόσμος του γυαλιού έχει τα δικά του μέσα επικοινωνίας!

Η νέα, δεκαπενθήμερη ψηφιακή έκδοση Glass Forum και το εξειδικευμένο site-portal www.glassforum.gr έρχονται να καλύψουν ένα σημαντικό κενό επικοινωνίας, να αναδείξουν τις αξίες και τους ανθρώπους του χώρου, αλλά και να παρουσιάσουν τις καινοτομίες και την αρχιτεκτονική του γυαλιού στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον.

Σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, όπου η αγορά αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις αλλά και προσφέρει πολλές ευκαιρίες, η Energy Marketing δημιουργεί, παράλληλα με το συνέδριο Glass Forum και το εξειδικευμένο portal www.glassforum.gr, μία νέα, μοναδική, ψηφιακή έκδοση, που συνδέει το γυαλί με την αρχιτεκτονική: ένα newsletter, που αποστέλλεται εντελώς δωρεάν στο email σας κάθε 15 ημέρες και επανακαθορίζει τη σχέση του γυαλιού με την αρχιτεκτονική -και όχι μόνο.

Μέσα από μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων, ποιοτικών άρθρων που αφορούν την αγορά και τις νέες τάσεις της, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία, τα νέα προϊόντα και τις εφαρμογές τους, την έρευνα και την ανάπτυξη του κλάδου, τις αρχιτεκτονικές τάσεις, τα έργα και τους συντελεστές τους, στο Glass Forum θέλουμε:

  • Να εστιάσουμε στην προβολή της αξίας των ποιοτικών, πιστοποιημένων, αειφόρων κατασκευών γυαλιού.
  • Να πραγματοποιήσουμε ένα πετυχημένο οδοιπορικό, που θα κορυφωθεί στο συνέδριο Glass Forum, το οποίο θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, 3-5 Νοεμβρίου 2023.
  • Να αναδείξουμε τη μοναδική αξία των ποιοτικών κατασκευών γυαλιού και των ανθρώπων που τις δημιουργούν.
  • Να προβάλλουμε στην αγορά τα μεγάλα θέματα και τις αξίες του κλάδου, που είναι η αειφορία, η ποιότητα ζωής, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα.
  • Να εμπνεύσουμε, μέσα από συνεντεύξεις με κορυφαίους ανθρώπους του γυαλιού, της αρχιτεκτονικής και των συνεργαζόμενων κλάδων, τις γνώσεις και τα κίνητρα για ένα δυναμικό μέλλον.

Είμαστε μαζί σας και σας θέλουμε μαζί μας.

Καλή ανάγνωση!