Το γυαλί στην Αρχιτεκτονική

Είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός, διακοσμητής;
Σας περιμένουμε στο 1ο Glass Forum στην Ελλάδα

Δηλώστε τώρα δωρεάν συμμετοχή

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλες οι εξελίξεις του γυαλιού στις αρχιτεκτονικές κατασκευές μέσα από ένα καινοτόμο πολυγεγονός το 1ο Glass Forum, Συνέδριο – Έκθεση – Βραβεία. Μία εκδήλωση που πραγματοποιείται 3-5 Νοεμβρίου 2023, σε έναν χώρο με μεγάλη πολιτιστική αξία, συνυφασμένο με την Αρχιτεκτονική και τις τέχνες, στον 2ο όροφο, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Σε μια διοργάνωση με υψηλού επιπέδου γνώσεις, από τους πλέον ειδικούς, αναδεικνύουμε το γυαλί στην αρχιτεκτονική, τις εξελίξεις, τις τάσεις, τα νέα προϊόντα, προβλέπουμε το μέλλον της αγοράς διεθνώς και προβάλλουμε προτάσεις και ιδέες για τη δημιουργία αειφόρων κατασκευών.

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι κορυφαίων αρχιτεκτονικών γραφείων, τεχνικών εταιρειών, κατασκευαστών έργων και επαγγελματιών του γυαλιού, διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και εκπρόσωποι σημαντικών φορέων.

Ανάμεσα στους φορείς που στηρίζουν το συνέδριο είναι το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιριών – Γραφείο Μελετών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία συνάντησης που φέρνει κοντά τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου του γυαλιού και της αρχιτεκτονικής, αλλά και όλους τους συνεργαζόμενους χώρους, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Θέσεις περιορισμένες – Εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας

Γνωρίστε τους ομιλητές και διαβάστε τα βασικά σημεία των παρουσιάσεών τους εδώ

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ