KAZA HELLAS

ECOSLIDE: Ηχομόνωση και θερμομόνωση με σεβασμό στο περιβάλλον

Η κομψή και minimal κατασκευή του ECOSLIDE προάγει την υψηλή αισθητική και τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας το προϊόν ιδανικό για την πλαισίωση κάθε χώρου, εξωτερικού και εσωτερικού.

Η ΚΑΖΑ ΗΕLLAS αποτελεί μία ισχυρή τεχνική εταιρεία με συνεχή παρουσία 50 ετών στον χώρο του γυαλιού και των στηριγμάτων, διαγράφοντας ανοδική πορεία και σημειώνοντας πρόοδο σε κάθε τομέα του κλάδου. Βασικοί πυλώνες της επιχείρησης, όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς της, είναι το εταιρικό ήθος, ο σεβασμός στους πελάτες της και στις ανάγκες τους, η καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες και η περιβαλλοντική συνείδηση, που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο γινόμαστε όλοι μάρτυρες της περιβαλλοντικής κρίσης με αλγεινές συνέπειες σε όλους του τομείς, κοινωνικούς, εργασιακούς, οικονομικούς και, φυσικά, ανθρωπιστικούς. Γίνεται πια επιτακτική η ανάγκη όχι μόνο η προσωπική ή κρατική ευθύνη, αλλά και η εταιρική.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η KAZA HELLAS στρέφει πλέον την προσοχή της στην αειφορία, ως βασική παράμετρος στην αναπτυξιακή στρατηγική της. Επενδύει στην ψηφιακή διαφήμιση, καταργώντας σταδιακά την έντυπη, εφαρμόζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενώ μετέχει στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων νερού και ξύλου. Έχει τοποθετήσει σύγχρονα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε όλες τις εγκαταστάσεις της, συνδράμοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση της εκπομπής ρύπων. Επιπλέον, παγίωσε την ανακύκλωση υλικών κάθε χρόνο, με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα μείωση των λειτουργικών εξόδων, πρακτική που επέτρεψε τις επενδύσεις σε νέα προϊόντα και εφαρμογές.

Ταυτόχρονα, η επιχειρηματική δραστηριότητά της επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο σε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα να ελαχιστοποιούν, ακόμα και να εξαλείφουν, κάθε ενεργειακή επίδραση στο περιβάλλον.

ECOSLIDE: Καινοτομία και βιωσιμότητα

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο θερμοδιακοπτόμενο και ηχομονωμένο παρασυρόμενο σύστημα ECOSLIDE. Το ECOSLIDE σχεδιάστηκε για να παρέχει ανεμπόδιστη θέα, χάρη στα κατακόρυφα προφίλ του που έχουν φάρδος μόλις 5cm. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα του ECOSLIDE είναι το μόλις 29mm πλάτος κάθε φύλλου, που επιτρέπει την τοποθέτηση οκτώ συρόμενων φύλλων με συνολικό πλάτος 15cm.

Το ECOSLIDE είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου EN AW 6063. Μπορεί να ανοδιωθεί σε οποιαδήποτε απόχρωση απαιτεί το εκάστοτε project, αλλά και να βαφεί ηλεκτροστατικά. Για την κατασκευή του συστήματος ECOSLIDE χρησιμοποιείται πολυαμίδιο, ως ειδικό μονωτικό υλικό, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλό ποσοστό ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Ο minimal σχεδιασμός σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική, καθιστούν επάξια το ECOSLIDE κατάλληλο για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας που είναι πολύτιμη για τη διατήρηση περιβαλλοντικών πόρων.

Μέγιστες διαστάσεις συστήματος:

Μέγιστο βάρος με διπλά ροδάκια: 80kg
Μέγιστο ύψος με διπλά ροδάκια: 3000mm
Μέγιστο πλάτος με διπλά ροδάκια: 1200mm

Με σεβασμό στους πελάτες

Μέλημα και βασική επιδίωξη όλων των στελεχών της ΚΑΖΑ ΗΕLLAS είναι να συμβαδίσουν με τις νέες επιταγές, σεβόμενοι απολύτως το περιβάλλον και φροντίζοντας τα έργα της να έχουν θετικό ενεργειακό αποτύπωμα.

Κινητήριος δύναμη για την εταιρεία αποτελούν πάνω από όλα οι πελάτες της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους συνεργάζονται με την ΚΑΖΑ ΗΕLLAS από τις αρχές της λειτουργίας της, εμπιστεύονται και στηρίζουν τις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που προσφέρει.