Υαλοπίνακες VASGLASS

Extra jumbo διαστάσεις για design χωρίς όρια

Οι extra jumbo υαλοπίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε κτίριο για άπλετο φυσικό φως και υπέροχη θέα.

Πολλά από τα πιο διάσημα για το εκλεπτυσμένο design τους κτίρια, έχουν μεγάλα ανοίγματα παραθύρων. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως η υψηλή αισθητική, η απρόσκοπτη θέα και η αυξημένη ενεργειακή απόδοση.  Μελέτες έχουν αποδείξει, επίσης, ότι το φυσικό φως που εισέρχεται σε ένα κτίριο από τα παράθυρα, βελτιώνει την υγεία και τη διάθεση. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πλεονεκτήματα, ο σχεδιασμός ανοιγμάτων πολύ μεγάλων διαστάσεων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής επιλογή για τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία VASGLASS, ανταποκρινόμενη σε αυτή τη σχεδιαστική τάση, επένδυσε σε νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής, χάρη στον οποίo όλο το εργοστάσιο λειτουργεί πλέον σε extra jumbo διαστάσεις 7,50Χ3,40μ. με τέσσερις νέες γραμμές παραγωγής:

  • δεύτερη οριζόντια τροχιστική γραμμή,
  • δεύτερη γραμμή θερμικής επεξεργασίας υαλοπινάκων,
  • νέο ψηφιακό εκτυπωτή κεραμικών χρωμάτων και
  • δεύτερη πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή διπλών υαλοπινάκων

Ο νέος εξοπλισμός παρέχει ταχύτερα στον αρχιτέκτονα και τον κατασκευαστή extra jumbo διαστάσεων υαλοπίνακες, κορυφαίας ποιότητας, με παγκόσμιο διαβατήριο και πλήθος διεθνών πιστοποιήσεων, για απεριόριστες δημιουργικές και σχεδιαστικές δυνατότητες.