Η SAINT-GOBAIN Platinum Sponsor
στο 1ο Glass Forum
3-5 Νοεμβρίου, Μουσείο Μπενάκη

Η SaintGobain, platinum sponsor του Glass Forum, Συνέδριο, Έκθεση, Βραβεία, στο μοναδικό πολυγεγονός για τις εξελίξεις του γυαλιού στην αρχιτεκτονική, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα 3-5 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Η Saint-Gobain SA, παγκόσμιος ηγέτης στις ελαφριές και βιώσιμες κατασκευές, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει υλικά και υπηρεσίες για τις κατασκευαστικές και βιομηχανικές αγορές, έχοντας σαν σκοπό να «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ».

Ηγέτης στην καινοτομία, μπορεί να σας προσφέρει βιώσιμες υαλώσεις, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπλέον, σας παρέχει μια μοναδική γκάμα πολυλειτουργικών υαλώσεων, που συνδυάζουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηλιακό έλεγχο, υψηλή περατότητα φωτός, εύκολη συντήρηση, ηχομόνωση, ασφάλεια και προστασία. Πέρα από τη συμβολή των χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης των υαλώσεων, παρέχει επίσης τα εργαλεία και τις σχετικές υπηρεσίες για να σχεδιάσετε το δικό σας έργο.

Ανακαλύψτε στο https://solar-control-glass.com/gr τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την πιστοποίηση των έργων σας ως ενεργειακά αποδοτικά, άνετα, υγιεινά και αισθητικά ανώτερα κτίρια, διαφυλάσσοντας τους φυσικούς πόρους.

Η Saint-Gobain συμμετέχει ενεργά στην επιτροπή συνεδρίου, με τον Γεράσιμο Γαλιατσάτο, Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ελλάδας & East Med, και στην 3η ενότητα με θέμα «Γυαλί και Βιώσιμη ανάπτυξη», με την ομιλία της Marion Portenseigne, Specification Director – BU Glass Façade, «Η Saint Gobain για τη βιωσιμότητα».

Σας περιμένει στα stands 23-24 για να γνωρίσετε τα προϊόντα υάλωσης για αρχιτεκτονική χρήση και την τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρει για την κατασκευή βιώσιμων κτιρίων.