Η GUARDIAN GLASS Platinum Sponsor
στο 1ο Glass Forum
3-5 Νοεμβρίου, Μουσείο Μπενάκη

Η Guardian Glass, μεγάλη επιχειρηματική μονάδα της Guardian Industries, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής υαλοπινάκων στον κόσμο. Σε 24 γραμμές παραγωγής υαλοπινάκων παγκοσμίως, η Guardian Glass παράγει υψηλής απόδοσης γυαλί για χρήση σε εξωτερικές (επαγγελματικά κτίρια και κατοικίες) και εσωτερικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, καθώς και στον κλάδο μεταφορών και σε τεχνικά προϊόντα.

Το γυαλί της Guardian μπορεί να βρεθεί σε σπίτια, γραφεία, αυτοκίνητα και σε ορισμένα από τα πιο εμβληματικά αρχιτεκτονικά αξιοθέατα στον κόσμο. Το Κέντρο Επιστήμης & Τεχνολογίας της Guardian Glass εργάζεται αδιάκοπα για τη δημιουργία νέων προϊόντων από γυαλί και λύσεων, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία, για να βοηθήσει τους πελάτες της να δουν ό,τι είναι δυνατό να φανεί.

Επισκεφθείτε το guardianglass.com

Ο Erion Sico, Architectural Design Manager της Guardian Glass, είναι μέλος της επιτροπής συνεδρίου και συμμετέχει, μαζί με τον Onur Erturk, Sector Manager Commercial & Specialties της Guardian Glass, στην 4η ενότητα με θέμα «Εξέλιξη – Τεχνολογία – Καινοτομία» με την ομιλία Environmental stewardship in action.

Η Guardian Glass σας προσκαλεί στα stands 9-10 για να γνωρίσετε τα υψηλής απόδοσης προϊόντα υάλωσης και τις λύσεις που σας προσφέρει.