Γυάλινοι πίνακες

Είτε αναπαράγει κλασικά καλλιτεχνικά μοτίβα είτε αποτυπώνει σύγχρονες δημιουργίες, η ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί αποτελεί ένα συναρπαστικό μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και οπτικής αφήγησης.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί προσφέρει μια ευέλικτη και καινοτόμο λύση για τη δημιουργία προσαρμοσμένων και οπτικά εντυπωσιακών σχεδίων. Αξιοποιώντας τεχνολογίες εκτύπωσης αιχμής, τα περίπλοκα και δυναμικά σχέδια μπορούν να μεταφερθούν απρόσκοπτα σε γυάλινες επιφάνειες, θυμίζοντας τα ζωγραφισμένα στο χέρι αριστουργήματα του παρελθόντος. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση συνδυάζει την αισθητική γοητεία του βαμμένου γυαλιού με την ακρίβεια και την ευελιξία της ψηφιακής αναπαραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική συγχώνευση τέχνης και τεχνολογίας, που προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για τη δημιουργία εντυπωσιακών έργων τέχνης από γυαλί και αρχιτεκτονικών διακοσμητικών στοιχείων.  

Η ψηφιακή εκτύπωση όχι μόνο επιτρέπει την ακριβή αναπαραγωγή σχεδίων, αλλά εξασφαλίζει, επίσης, ανθεκτικότητα και αντοχή στο ξεθώριασμα, και αυτό την καθιστά ιδανική λύση τόσο για διακοσμητικούς όσο και για λειτουργικούς σκοπούς.

Η εταιρεία Vlavianos Glass, αναζητώντας συνεχώς νέες προκλήσεις στον χώρο του γυαλιού, διαθέτει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που δίνει τη δυνατότητα επιλογής στον ιδιώτη, τον διακοσμητή, τον κατασκευαστή και τον αρχιτέκτονα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης οποιαδήποτε εικόνας επιθυμεί ο πελάτης.

Η ψηφιακή εκτύπωση γίνεται συνήθως σε υαλοπίνακα securite 8mm και η στήριξή του γίνεται με ανοξείδωτους αποστάτες.