Συνέδριο

Οι εντυπώσεις σας για το Συνέδριο

“Εντυπωσιάστηκα, είχα καιρό να πάω σε κάτι τόσο ενδιαφέρον και διαφορετικό και να μάθω τόσα νέα πράγματα. Δύο πράγματα θα ήθελα να παρατηρήσω, το ένα είναι οι παρουσιάσεις των χορηγών που διέκοπταν τη ροή των ομιλιών, κατανοώ τον λόγο που συμβαίνει αυτό, απλά καλό θα ήταν να τους βρίσκει όποιος θέλει στον εκθεσιακό χώρο. Επίσης, καλό θα ήταν τα Q & A να είναι κάθε φορά ανοιχτά μόνο στην ενότητα που παρουσιάζεται εκείνη τη στιγμή και όχι να ψάχνουμε ανάμεσα σε 6 ενότητες.”

MICHELLE GERAVELIS
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, MG ARCHITECT & ASSOCIATES

“Ένα από τα καλύτερα συνέδρια που έχω παρακολουθήσει και έχω πάει σε πάρα πολλά Ελλάδα & εξωτερικό. Αναδείξατε εύστοχα & ουσιαστικά το γυαλί ως δομικό στοιχείο. Μπορούν τέτοιες πρωτοβουλίες να παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ν.Α. λεκάνης της Μεσογείου (για να μη χρειάζεται να τρέχουμε σε εκθέσεις στο εξωτερικό, όταν αυτά μπορούμε να τα δούμε στην Ελλάδα).”

ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΙΑΤΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

“Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία, άψογη οργάνωση, θέματα και ομιλητές.”

ΟΛΓΑ ΟΡΦΑΒΟΥ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, CHATZIPARASOGLOU GLASS CONSTRUCTIONS

“Θα ήθελα να σας συγχαρώ όλη την ομάδα για την εξαιρετική διοργάνωση του 1ου Glass Forum, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μουσείο Μπενάκη. Η προσέλευση του κόσμου και τα θετικά σχόλια επιβράβευσαν την εργασία σας, καθιστώντας μονόδρομο την έναρξη του προγραμματισμού για την επόμενη διοργάνωση.”

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

“Στο πρώτο Glass Forum, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους που συνεισφέρουν με τις καθημερινές προσπάθειές τους στην ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα δυναμικού κλάδου. Η άψογη διοργάνωση, (για άλλη μια φορά) συμβάδισε με τα υψηλά στάνταρντ των συντελεστών της ENERGY MARKETING, η θεματολογία πολύ ενδιαφέρουσα και οι ομιλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Οι δυνατότητες του γυαλιού είναι απεριόριστες, όπως και οι χρήσεις και οι εφαρμογές του. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το πρώτο Glass Forum είναι η αρχή μιας νέας προσπάθειας, που έχει ως σκοπό να γνωρίσουμε καλυτέρα αυτόν το ξεχωριστό κλάδο και τους ανθρώπους του.”

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, NEOKEM A.E

“Ήταν πολύ ωραίο, πολύ ενδιαφέρον, καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.”

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, Σ. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΕ

“Πολύ καλό. Έδωσα συγχαρητήρια στον Σωκράτη. Ήταν κάτι που για χρόνια έλειπε από τον κλάδο του κουφώματος.”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ALMAR ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε

“Με μεγάλη χαρά θέλω να συγχαρώ την Energy Marketing για την εξαιρετική επιτυχία του 1ου Glass Forun στην Ελλάδα. Η άψογη οργάνωση και η ενθουσιώδης συμμετοχή σας, αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή σας στον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη του κλάδου. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό πώς με τη συμβολή και την εμπειρία σας καταφέρατε να ενισχύσετε την επαγγελματική εκπροσώπηση του κλάδου, προσφέροντας πλούσια περιεχόμενα και ευκαιρίες δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας και τη συνεχή προσπάθειά σας να προωθήσετε την καινοτομία και την αριστεία σε αυτόν τον τομέα. Ανυπομονούμε να δούμε τα μελλοντικά επιτεύγματα που θα προκύψουν από την ενεργή σας συμμετοχή.”

SERAFEIM CHONDROS
SALES MANAGER – GREECE & CYPRUS, DORMAKABA

“Αν και συμμετείχα μόνο την Παρασκευή στο συνέδριο, η αίσθηση που αποκόμισα είναι πολύ θετική. Ήταν πολύ ενδιαφέρον.”

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΕΚΚΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, APAX CONSTRUCTIONS

“Όλα ήταν μια χαρά. Ενδιαφέροντες εκθεσιακοί χώροι, αλλά είχαμε σχετικά λίγο χρόνο για να τους επισκεφθούμε.”

ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ

“Πολύ ωραία εκδήλωση, πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, μάθαμε πολλά νέα πράγματα. Με την αλματώδη εξέλιξη που έχει το γυαλί, το συνέδριο θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.”

ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΤΙΝΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, CHRYSSA MARTINI ARCHITECTURE & DESIGN

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη αν και το παρακολούθησα μόνο Παρασκευή.”

ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΧΑΤΖΑΚΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, DIARCHON

“Όλα ήταν πολύ ωραία. Δεν έχω να παρατηρήσω ή να υποδείξω κάτι.”

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

“Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, όλα ήταν πολύ ωραία.”

ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, VIKELAS ARCHITECTS

“Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο. Υπήρχε σημαντική εκπροσώπηση από προμηθευτές. Ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ενημερώθηκα, πήρα στοιχεία όσων με ενδιέφεραν. Πρέπει σίγουρα να ξαναγίνει.”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΤΕΡΝΑ ΑΕ

“Ωραία οργάνωση, ωραία αίθουσα και πρόγραμμα ομιλιών.”

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, DIARCHON

“Πολύ θετική εντύπωση αποκόμισα αν και συμμετείχα μόνο την Κυριακή, πολύ ωραία project παρουσιάστηκαν, ειδικά το Cube Berlin που ήταν αυτό που ξεχώρισα, δεν θα μπορούσα πουθενά να το δω παρουσιασμένο από τον ίδιο άνθρωπο που το εμπνεύστηκε και το σχεδίασε. Ωραία αίθουσα με πολύ καλό ήχο.”

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, DIARCHON

“Εξαιρετική διοργάνωση από κάθε άποψη, ομιλητές, διοργανωτές, γραμματεία. Θα ήθελα να συμμετέχω με κάποιο έργο στο επόμενο.”

ΠΟΛΥΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΠΟΛΥΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

“Αν και διοργανώθηκε για πρώτη φορά, ήταν πάρα πολύ ωραίο συνέδριο και πλούσιο σε θεματολογία.”

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΔΕΡΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

“Συγχαρητήρια για το συνέδριο και την πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε μετά. Μου έκαναν εντύπωση: το ενδιαφέρον και το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, η γεμάτη αίθουσα του συνεδρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα άνοιξε μία συζήτηση, που δεν υπήρχε, για την εξέλιξη και τις μεγάλες δυνατότητες του γυαλιού και των κρυστάλλων και αυτή η συζήτηση πρέπει να συνεχιστεί και να διογκωθεί.”

ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΣΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, GEORGE BATZIOS ARCHITECTS

“Συγχαρητήρια! Ήταν ένα εντυπωσιακό συνέδριο, πολύ προσεγμένο στη λεπτομέρειά του, από τους διοργανωτές, τεχνολογικά σε υψηλό επίπεδο, υψηλό επίπεδο ομιλητών & συνέδρων. Έζησα 11 χρόνια στην Αμερική & έχω γνωρίσει πολλά συνέδρια για την αρχιτεκτονική θεωρώ ότι είναι συνέδριο που προσεγγίζει αυτό το επίπεδο. Αν κάπου έχω μία «ένσταση» είναι να είναι πιο interactive με ερωτήσεις μέσω μικροφώνου από το κοινό.”

ΝΕΦΕΛΗ ΧΑΤΖΗΜΗΝΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ARCHITECT SCRIPTA

“Πολύ ωραίο συνέδριο: από οργάνωση, από έντυπα συνεδρίου, από αίθουσα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλω αν υπάρχουν φωτό και βιντεάκια.”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στο συνέδριο και να σας συγχαρώ για την άρτια οργάνωσή του. Θα ήθελα επίσης να σας τονίσω ότι το Επιμελητήριο μας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του κλάδου. “

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

“Πολύ ωραίες ομιλίες, ίσως τις ομιλίες του Σαββάτου επειδή ήταν πιο τεχνικές να μπορούσε να τις καταλάβει και να τις παρακολουθήσει καλύτερα ένας μηχανολόγος, γιατί εγώ σαν αρχιτέκτονας άκουγα θεματολογίες που δεν τις γνώριζα.”

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΠΙΔΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

“Πολύ ωραίο συνέδριο, το πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν λίγο βαρύ, αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και θεωρώ πως ήταν μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά.”

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΕΓΡΑΙΔΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΦΟΙ ΣΕΓΡΑΙΔΟΥ ΙΚΕ

“Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον κ. Ξανθόπουλο και την ENERGY MARKETING. Συνεχίστε έτσι!”

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
COMMERCIAL MANAGER, SKYLINE FACADES

“Παρακολούθησα Παρασκευή και Σάββατο τις εργασίες του συνεδρίου. Ήταν πολύ ωραία.”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΨΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, TOMBAZIS & ASSOCIATES ARCHITECTS

“Ήταν όλα μια χαρά. Δεν έχω να κάνω κάποια παρατήρηση ή υπόδειξη.”

ΝΕΦΕΛΗ ΜΠΑΙΜΠΑ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, DECA ARCHITECTURE

“Μου άρεσε. Είχε ωραίες τεχνικές ομιλίες.”

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

“Ωραίο & ενδιαφέρον ως προς το αντικείμενο του γυαλιού, το συνέδριο. καλή οργάνωση και ωραία αίθουσα. Δεν έχω κάποια παρατήρηση.”

ΑΡΗΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
SENIOR SUSTAINABILITY CONSULTANT, DCARBON

“Το συνέδριο ήταν πάρα πολύ ωραίο τόσο ως οργάνωση, όσο και ως επίπεδο ομιλητών. Δεν έχω κάποια παρατηρήση.”

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΚΤΩΡ ΑΕ

“Πάρα πολύ ωραίο το συνέδριο: οργάνωση, επίπεδο, χώρος. Βάζω 10′ στην ENERGY MARKETING.”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Π.ΣΥ.Π.ΕΝ.ΕΠ.

“Συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο και ενδιαφέρον τριήμερο, ελπίζω να είναι μόνο η αρχή.”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, KOSTIS GLASS

“Χαιρετώ την πρόσκληση, τις προδιαγραφές και τους κορυφαίους ομιλητές του πρώτου Συνεδρίου αφιερωμένο στο «Γυαλί», που ολοκληρώθηκε μόλις με επιτυχία και απήχηση στην Ελλάδα. Είχα περιορισμένη δυνατότητα παρακολούθησης, αλλά έντονη απορρόφηση πληροφοριών και αναμένω τα πρακτικά του συνεδρίου που θα είναι διαθέσιμα σύντομα διαδικτυακά. Πιο αποστασιοποιημένη από τη συνεδριακή αρένα, με μια φιλοσοφική ματιά, αντιλήφθηκα ότι ναι, αξίζει να συνεχίσεις να είσαι «κρυστάλλινος», όπως ακούστηκε από το βήμα μια προτροπή, αλλά πρέπει να διδάσκεσαι (επίσης) από το Γυαλί: ότι για να αντέξει «ακέραιο», πρέπει να περιβάλλεται , να μπει σε συνέργεια και να εμπλουτιστεί με ιδιότητες και γεωμετρίες που προέρχονται από άλλους τομείς και υλικά. Απλά ακολούθησε και νιώθε την ενέργεια και τη μοριακή δομή του και πήγαινε με τη ροή του. Το συνέδριό σας ξεχώρισε επειδή, εκτός από τον άρτιο και κορυφαίο επαγγελματισμό, εκπέμπει μια σπάνια πλέον και πολύτιμη συχνότητα ανθρωπιάς και καρδιάς! Οι βραβεύσεις ήταν συγκινητική στιγμή! Ας συνεχίσουμε να πιστεύουμε στο όραμα της αειφόρας Αρχιτεκτονικής, να μαθαίνουμε αλλά μετά να εντάξουμε τη γνώση για να δημιουργήσουμε! Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια!”

DARIA CORNEA
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, GI LANDMARK CONCEPTER ARCHITECT NTUA

“Ήταν ένα πολύ καλά οργανωμένο και εξαιρετικά χρήσιμο συνέδριο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που το έκανε πραγματικότητα.”

Dr. MΙΧΑΛΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ
DIRECTOR OF NEW BUSINESS OPPORTUNITIES, CORNING EUROPEAN TECHNOLOGY CENTER

“Γενικά ήταν μια καλή διοργάνωση.”

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, BETAPLAN

“Μου άρεσε αρκετά, είχε ενδιαφέροντα sessions και πολλά διαφορετικά έργα στοχευμένα στο γυαλί.”

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΖΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, SKYLINE FACADES

“Αν και δεν τα κατάφερα να το παρακολουθήσω όλο, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση.”

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΕΒΙΖΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, GAARDE

“Μου άρεσε πολύ, ήταν μια καλή διοργάνωση αν και πρώτη φορά, δεν έχω να κάνω κάποια παρατήρηση.”

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΑΤΕΛΣΚΑ ΤΟΚΑ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, MM ARCHITECTURE & DESIGN

“Θεωρώ πολύ εύστοχη τη δημιουργία αυτού του συνεδρίου, γιατί το γυαλί θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να υπάρχει η δυνατότητα της virtual παρακολούθησης.”

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΣΕΛΟΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΔΙΑΡΧΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

“Εξαιρετική διοργάνωση, πολύ ενδιαφέρον συνέδριο, δομημένο, με ωραίες ομιλίες. Το παρακολούθησα και στο σωστό timing μιας και ψάχναμε ήδη σαν γραφείο περισσότερες πληροφορίες για αρχιτεκτονικό γυαλί, πιο μασίφ δηλαδή από το κλασικό. Πολύ ενδιαφέρουσα η ομιλία της κας Οικονομοπούλου από το Delft. Πετυχημένο format το “Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή μεσημέρι”. Θεωρώ πως πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο γιατί η τεχνολογία τρέχει.”

ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ ΖΗΝΔΡΟΥ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, AHYLO ARCHITECTS

“Η άποψη μου για το 1ο Glass forum είναι άκρως θετική. Η οργάνωση ήταν στο υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσε να γίνει. Εξαιρετική επιλογή ο χώρος του Μουσείου Μπενάκη. Είναι ένας χώρος ο οποίος τυγχάνει αναγνώρισης και αγάπης από τον κόσμο της αρχιτεκτονικής. Εξαιρετικές επιλογές παρουσιαστών και των θεμάτων παρουσίασης, βρήκα τα θέματα πολύ ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά. Ήταν ακριβώς μέσα στους στόχους που ο κλάδος μας αναζητά σήμερα, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία στις λύσεις που θέλουμε να προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε για την έμπνευση που μας προσφέρατε αυτό το πολύ επιτυχημένο τριήμερο. Ευχόμαστε με το καλό για τη διοργάνωση του 2ου Glass Forum.”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
EΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, GEZE

“Όλα ήταν μια χαρά, πολύ σημαντικά τα μεγάλα έργα που παρουσιάστηκαν, αλλά θα θέλαμε περισσότερα τεχνικά θέματα για μικρότερης έκτασης έργα.”

ΜΑΡΙΑΝΕΛΑ ΓΚΙΟΝΙ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΨΗ

“Μου άρεσε πολύ, ήταν ενδιαφέροντα αυτά που ακούσαμε, χαρήκαμε που συμμετείχαμε γιατί είμαστε λίγο πίσω σε αυτά τα θέματα, μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο.”

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΑΣΗΣ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΨΑΡΡΑΣ Ε. – ΝΑΣΗ Α.Ο.Ε

“Όλα πολύ καλά.”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, KALLIS GLASS

“Μια χαρά, καλά οργανωμένο.”

ΘΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΣΑΚΗ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΒΕ

“Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ πετυχημένο και ενημερωτικό συνέδριο.”

ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΛΟΝΑΚΗ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

“Πολύ όμορφη εκδήλωση, πολύ αξιόλογη, έπρεπε να γίνει.”

ΑΝΝΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΥ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ GLASS AE

“Μου άρεσε, ήταν μια ωραία εκδήλωση.”

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΕΛΗΤΖΑ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ

“Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.”

ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΟΥΤΖΟΣ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, KLOUTZOS GLASS

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις που έγιναν για το συνέδριο πριν τη διεξαγωγή του.